Завантаження ...
banner
banner

Краса врятує світ. Фоторепортаж з конкурсу "Красуня Ніжина"

Фото.
Вчора, 30 вересня, у Міському будинку культури відбувся конкурс творчості та краси "Красуня Ніжина-2015". Ініціатором якого стала місцева "АртМодель студія" керівниками якої є Ірина Кириченко та Наталія Ландар.


Вчора, 30 вересня, у Міському будинку культури відбувся конкурс творчості та краси "Красуня Ніжина-2015". Ініціатором якого стала  "АртМодель студія" керівниками якої є Ірина Кириченко та  Наталія Ландар.

Це вже не перший конкурс краси організований колективом цієї студії. У березні цього року був проведений конкурс "Перлина Ніжина" серед жительок нашого міста віком 6-14 років. І конкурс "Красуня Ніжина" став своєрідним продовженням пошуку місцевих талановитих красунь, що був розпочатий весною.

У конкурсі взяли участь 9 ніжинських красунь:
1. Савченко Вікторія
2. Фуштей Аліна
3. Шеляг Марина
4. Забродська Вірина
5. Ромащенко Аліна
6. Дейнега Надія
7. Шевченко Валерія
8. Боришкевич Олександра
9. Білоус Дар’я

До конкурсної програми ввійшло п'ять конкурсів  у яких учасниці могли продемонструвати себе у всій красі і навіть згадали відомих жінок нашого міста та розповіли історію їхнього життя. Після цього представники журі покинули залу конкурсу для підведення підсумків. 

За рішенням журі титулом ІІ Віце-міс була нагороджена Боришкевич Олександра, титул І Віце-міс отримала Забродська Вірина, а корону конкурсу "Красуня Ніжина" отримала з рук засновниці модельної школи Чернігова Яніти Мушинської Аліна Фуштей. 

По темі: Дівчина тижня Аліна Фуштей














































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: