Завантаження ...
banner
banner

Власник аграрного холдингу, який вирощує зернові на Чернігівщині, став радником Зеленського

Власник аграрного холдингу, який вирощує зернові на Чернігівщині, став радником Зеленського фото

Управлінець Олександр Камишін став позаштатним радником президента України Володимира Зеленського. Такий указ з’явився на офіційному сайті глави держави. Олександр Камишін – колишній голова правління Укрзалізниці, був менеджером у «Dragon Capital», засновник компаній «Latifundist Media», «Grano Group», «AgTech Farm» та «Fortior Capital».

За даними «forbes.ua», у 2016 році Олександр Камишін співзаснував компанію «Grano Group», до якої входять сім операційних агрокомпаній, елеватор і земельний банк на 10 000 га. Компанія вирощує зернові та олійні культури і займається молочним тваринництвом у Чернігівській, Волинській, Рівненській та Київській областях.

У 2017 році «Grano Group» переміщується на північ України, де розширюється господарствами у Городнянському та Ріпкінському районах Чернігівської області («Прикордонне», «ПУ АПК», «Наша Ясна», «Ім. Попудренко»).

2018 рік – придбання потужностей із сушіння, складського зберігання та відвантаження, у тому числі на залізницю, сільськогосподарської продукції власного виробництва та давальницької сировини у Чернігівській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: