Завантаження ...
banner
banner

За жорстоке вбивство жителя Ніжинського району засуджено до 15 років позбавлення волі

За жорстоке  вбивство жителя Ніжинського району засуджено до 15 років позбавлення волі фото

Ніжинською окружною прокуратурою доведено в суді вину 56 - річного чоловіка за умисне вбивство двох своїх сусідів. В судовому засіданні встановлено, що обвинувачений, мав неприязні стосунки з сусідами. У квітні 2022 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння під час сварки із сусідами, зловмисник взяв мисливську гладкоствольну рушницю та здійснив постріл сусіду у груди, після чого, здійснив постріл в область шиї сусідці. Від отриманих поранень потерпілі померли на місці.

В судовому засіданні обвинувачений намагався уникнути покарання за скоєне, тому вину визнав частково та посилався на самооборону.

Однак переконливі докази та принципова позиція обвинувачення не залишилися поза увагою суду.

В судовому засіданні з урахуванням тяжкості інкримінованого злочину, прокурор просив призначити суд максимальне покарання, передбачене санкцією п.1 ч.2 ст.115 КК України у виді довічного позбавлення волі

Колегією суддів Ніжинського міськрайонного суду винесено вирок по даній справі та призначено покарання за п.1 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб) у вигляді 15 років позбавлення волі.

Наразі вирок суду законної сили не набрав.

Ніжинська окружна прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: