Завантаження ...
banner
banner

«Ваша донька потрапила в ДТП»: ніжинські поліцейські затримали підозрюваних у шахрайстві

«Ваша донька потрапила в ДТП»: ніжинські поліцейські затримали підозрюваних у шахрайстві  фото

Оперативники Ніжинського райвідділу поліції затримали двох мешканців Сумської області за підозрою у шахрайських діях щодо 74-річної мешканки Ніжина. По допомогу до поліції звернулася літня жінка. Вона розповіла, що їй подзвонив невідомий і сказав, ніби її донька потрапила у ДТП і терміново потребує коштів на операцію. Незнайомець таакож повідомив, що може «прислати людину з лікарні».

Схвильована жінка погодилася допомогти і продиктувала співрозмовнику свою адресу. Незабаром до її будинку прийшов невідомий, якому вона віддала близько 17 тисяч гривень. За кілька годин пенсіонерка з’ясувала, що з дочкою все гаразд. Зрозумівши, що її ошукали, вона звернулася до поліції.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили та затримали зловмисників. Ними виявились двоє раніше судимих мешканців Сумської області. У одного з них поліцейські вилучили частину грошей потерпілої.

Поліція затримала обох підозрюваних у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм інкримінують скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Також поліція перевіряє затриманих на причетність до аналогічних злочинів на території області.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: