Завантаження ...
banner
banner

П'яний водій порушив комендантську годину в Чернігові: подробиці

П'яний водій порушив комендантську годину в Чернігові: подробиці фото

Сьогодні вночі у Чернігові на проспекті Михайла Грушевського під час дії комендантської години екіпаж патрульної поліції зупинив легковик ВАЗ-211120. За кермом перебував 37-річний житель Борзнянського району. Деталі у матеріалі

Під час спілкування з кермувальником інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Перевіряючи інформацію про водія, поліцейські з’ясували, що він раніше вже притягався до адміністративної відповідальності за скоєння аналогічного правопорушення і позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням суду. Термін позбавлення ще не минув.

Також виявилося, що посвідчення водія, яке громадянин надав патрульним, відповідно до єдиної інформаційної системи Національної поліції України зареєстроване на іншу особу. Для з’ясування всіх обставин охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу.

На водія склали два адмінматеріали: за ч. 2 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння, вчинене повторно протягом року) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно) КУпАП. Далі чоловік продовжив спілкуватися вже зі слідчим.

Тієї ж ночі патрульні поліцейські виявили ще один факт ймовірної підробки документів. Також зупинивши авто під час дії комендантської години і перевіряючи інформацію про водія, виявилося, що посвідчення, яке він надав інспекторам, зареєстроване на іншу особу. Громадянина передали слідчому для з’ясування обставин.

Патрульна поліція Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: