Завантаження ...
banner
banner

Магазинна карусель: як чоловік у Чернігові знайшов телефон та картку і пішов у великій шопінг

Магазинна карусель: як чоловік у Чернігові знайшов телефон та картку і пішов у великій шопінг фото

2 липня 2022 року чоловік, направляючись в сторону магазину «АТБ-маркет», що по пр-т. Левка Лук`яненка, 15 в м. Чернігові, на пішохідній доріжці знайшов мобільний телефон. Орієнтовна вартість телефону 275 євро. Крім того, під чохлом телефону була банківська картка.

Оцінивши коштовну знахідку чоловік вирішив перевірити, чи можна здійснити покупки за допомогою картки та телефону. І таки наважився відвідати 3 магазини, аби придбати що-небудь.

Перші 3 покупки були здійснені ним в приміщенні магазину «АТБ-маркет», на загальну суму 1 471 грн. 20 коп., з використанням безконтактної технології «PayPass».

В той же день чоловік продовжив свій шопінг у магазині «Пчілка-маркет», там він здійснив шість операцій на загальну суму 3 076 грн. 69 коп.


Після цього направився до магазину «Сусідський»,  і там здійснив вісім операцій на загальну суму 2 589 грн. 10 коп.



Наступною зупинкою чоловіка був магазин «Біле Сухе», де він здійснив дві операції на загальну суму 1424 грн. 30 коп.

Таким чином з картки зникло 8 561 грн. 29 коп.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину за пред`явленим йому обвинуваченням за ч.4 ст. 185, ч.1 ст. 357 КК України визнав повністю та у повному обсязі підтвердив обставини вчинених ним кримінальних правопорушень, викладених в обвинувальному акті

Суддя Деснянського районного суду м. Чернігова Самусь Людмила Володимирівна, 10 березня винесла обвинувальний вирок по даній справі і призначила покарання у виді 5 (п`яти) років позбавлення волі, але звільнила Євгена Дерев'янка від відбування призначеного судом покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 2 (два) роки.

За матеріалами

Gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: