Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські ветерани достойно представили місто на чемпіонаті України з футзалу

У Одесі відбувся чемпіонат України з футзалу серед ветеранів трьох вікових груп: 40+, 50+ та 60+. Багато команд були укомплектовані ветеранами з команд майстрів, а деякі - і гравцями збірної України з футзалу.

У Одесі відбувся чемпіонат України з футзалу серед ветеранів трьох вікових груп: 40+, 50+ та 60+. Багато команд були укомплектовані ветеранами з команд майстрів, а деякі - і гравцями збірної України з футзалу. Тому рівень гри деяких матчів був не нижчим, ніж у матчах найсильніших ліг.

Серед когорти найсильніших команд були і наші земляки «Благовіст-Ніжин» (40) та «Благовіст» (60).
 
Молодші, за волею жереба, потрапали у дуже сильну групу, з якої в вісімку кращих увійшли укомплектовані досвідченими гравцями «Чорне море» (Одеса) та «Миколаїв-40». Але потім вибороли почесне 9-е місце з досить сильними суперниками.
 
Склад команди: Микола Бородавко, Альберт Гончаренко, Михайло Коваль, Сергій Огієвський, ЄвгенійЛюткевич, Володимир Бортник, Микола Білик, Микола Басанець, Сергій Наталенко, Валерій Скрипка.
 
Найстаршим «Благовіст» (60) довелося задовільнитися 4 місцем  (відсутність запасних гравців та початкова самовпевненість далися взнаки). Але в активі перемоги над найтитулованішою командою «Рішельє» (Одеса) (ветерани «Чорноморця») - 2:1, «Юність» (Харків) - 3:0, «Енергетик» (Зеленодольськ) - 5:4.
 
Склад команди: Володимир Стоян, Володимир Лобанов та Анатолій Осавольчук з чернігівської «Десни», Володимир Овчаренко, Георгій Давидов, Олександр Бурчик.
 
Гравці команд Ніжина щиро дякують всім небайдужим до футбольного життя в місті за моральну та матеріальну підтримку.

Володимир Овчаренко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: