Завантаження ...
banner
banner

Бібліоніч з Гоголем зібрала 1840 грн допомоги для бійців АТО

Вчора, 6 жовтня, у рамках святкування 140 річниці з дня заснування філологічного факультету вперше у стінах Ніжинського державного університету відбулася бібліоніч "Гоголем призначена зустріч".

Євген Луняк, Бібліоніч зустріч з гоголем, ніжин НДУ, філологфчний факультет ніжинського державного університету
 

Вчора, 6 жовтня, у рамках святкування 140 річниці з дня заснування філологічного факультету вперше у стінах Ніжинського державного університету відбулася бібліоніч "Гоголем призначена зустріч". На захід прийшла рекордна кількість відвідувачів, за словами організаторів близько 250 осіб серед яких студенти, викладачі вузу та жителі міста. 

Через велику кількість учасників, на жаль, очікуваної зустрічі з привидом Гоголя не відбулося, адже як зазначив декан філологічного факультету Олександр Забарний, такої кількості людей будь-який привид злякається. Але, Олександр Вадимович додав, що факультет готовий проводити нічні екскурсії приміщенням Гоголівського корпусу НДУ пізніше, але для невеликих груп учасників.

Не зважаючи на внесені зміни, глядачам була представлена театралізована частина програми,  шинок "Смакуємо з Гоголем" та перегляд фільму "Вій". 

Завдяки проведеному заходу вдалося зібрати 1840 грн, які будуть використані для придбання спальних мішків та карематів танкістам Першої танкової бригади. 

Фотозвіт з події буде опубліковано пізніше, слідкуйте за оновленнями.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: