Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині триває місячник з благоустрою

У Ніжині триває місячник з благоустрою фото

Комунальним підприємством «ВУКГ» здійснюються роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території Ніжина. Із залученням спецтехніки прибирають великі несанкціоновані сміттєзвалища.

Незважаючи на облаштовані майданчики з контейнерами для зберігання ТПВ та регулярний вивіз сміття, таких місць людської безвідповідальності та неповаги до оточуючих і, насамперед, до себе, в нашому місті досить багато,

Зауважимо що сміття з категорії “ будівельне ”, а саме: дошки, залишки цегли, бетону, шиферу, лінолеуму, кахельної плитки тощо, викидати суворо заборонено, як в контейнери для збору твердих побутових відходів, так і поруч з майданчиком ТПВ.

Будівельне сміття вивозиться до полігону ТПВ, що знаходиться на виїзді з міста у напрямку села Хвилівка, власноруч або за попередньо оплаченим замовленням власником цих відходів, з залученням спеціалізованої техніки відповідних служб.

Кожен мешканець, кожна організація, підприємство тощо можуть замовити на платній основі у КП "ВУКГ" індивідуальний вивіз сміття з подвір'я, прибудинкової території.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: