Завантаження ...
banner
banner

Випускниця 20-ї школи з Чернігова озвучила Мавку (Відео)

Випускниця 20-ї школи з Чернігова озвучила Мавку (Відео) фото

За перший вікенд український анімаційний довгобуд "Мавка. Лісова пісня" зібрав 25 млн грн. Мавка вийшла в український прокат 2 березня. Багато хто знає, що головну героїню мультфільму озвучувала 33-річна акторка Наталія Денисенко. Вона — уродженка Чернігова, там же зараз проживають і її батьки. Свого часу талановита дівчина закінчила місцеву школу №20.

Як повідомила жінка в інтервю для газети “Вєсть” після школи вона вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого на факультет диктор та ведучий програм телебачення, де і загартувала навички бездоганного мовлення.

Чоловік Наталії — її колега актор Андрій Федінчик (за якого вона вийшла заміж 1 квітня 2017-го року) зараз у ЗСУ.

Пара виховує спільного сина, якого також звуть Андрій. Чернігівці мають також памятати Наталію по серіалу “Кріпосна”, де вона зіграла роль актриси Лариси Яхонтової.

Щодо суми гонорару — то він був такий же, як для Назара Задніпровського, який озвучував Лісовика.

 
 

Довідково:
Український анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня” за перший вікенд прокату зібрала 24,9 млн грн. Про це пише Forbes Україна з посиланням на Film.ua Group. Зокрема, за 4−5 березня на Мавку було продано понад 189 тисяч квитків. Зазначається, що фільм Щедрик (вийшов у прокат 5 січня 2023 року, під час масових відключень електрики в Україні — ред.), який Film.ua Group вважають успішним у кінопрокаті, за вісім тижнів зібрав понад 84 000 глядачів та 10,6 млн грн бокс-офісу.

Якщо порівнювати з анімаційними релізами, за даними Box Office Mojo мультик Кіт у чоботях 2 зібрав за перший вікенд в Україні $112 870 (приблизно 4 150 033 грн за курсом на 7 березня) при загальних зборах у $1 078 822 (приблизно 39 666 407 грн). Мультик вийшов в Україні перед зимовими святами — 22 грудня 2022 року (також під час масових відключень світла).

Загалом Мавку продали для прокату більш як 20 територіям, серед яких США, Канада, Франція, Італія, Іспанія, Португалія, Польща, Румунія, Хорватія, Естонія, Латвія, Литва, Албанія, Боснія та Герцеговина, Македонія, Сербія, Словенія, Чехія, Болгарія Угорщина, Норвегія, Данія, Ісландія, Швеція, Фінляндія, Греція, Монголія.

Джерело: gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: