Завантаження ...
banner
banner

Зеленський під Бахмутом вручив орден бійцю з Ніжина

Зеленський під Бахмутом вручив орден бійцю з Ніжина фото

Під час робочої поїздки в Донецьку область президент України Володимир Зеленський вручив лейтенанту Миколі Данильченку орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це у Facebook повідомляє волонтерка Олена Cмалій.

"Маємо за честь привітати з почесною нагородою справжнього воїна, нашого друга Данильченко Миколо Миколайовича. В Бахмуті разом з побратимами з 57-і бригади він отримав орден за мужність від президента України. Дякуємо вам від усього серця за можливість вільно жити на рідній землі. Нехай бережуть вас всі Янголи всесвіту. А ми і надалі будемо вам допомагати всіми силами, тільки бережіть себе і повертайтесь в рідний Ніжин. Обіймаємо вас всім серцем», – написала Олена.

На сайті Офісу Президента Указ про нагороду датований 21 березня №173/2023.

Захисник Микола Данильченко служить у складі 57-і окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Воїн у коментарі під постом Олени зауважив, що у бригаді є кілька ніжинців, зокрема, Євген Ковтун. І всі вони гідні нагород.

«Вибачте, не справедливо буде якщо я не скажу, що нас, бійців з Ніжина тут не двоє. Називати прізвища у ФБ поки що не буду. Але Ви усі знаєте їх. І ми є одне ціле, тому прошу не виокремлювати нас з Євгенієм. СЛАВА УКРАЇНІ!!!», – написав у коментарі під постом Микола Миколайович.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: