Завантаження ...
banner
banner

Жителя Ніжинського району заасудили за зберігання наркотиків та конфіскували майно

Жителя Ніжинського району заасудили за зберігання наркотиків та конфіскували майно фото

За збут та зберігання наркотичних засобів жителя Ніжинського району засуджено до 4 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Ніжинською окружною прокуратурою доведено в суді вину 39 - річного чоловіка за збут та зберігання без мети збуту наркотичних засобів на території міста Ніжина.

В судовому засіданні встановлено, що обвинувачений, у вересні 2022 року, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, незаконно збував наркозалежній особі порошкоподібну речовину, що містить у своєму складі наркотичний засіб, обіг якої обмежено – метадон. Крім того, чоловік незаконно зберігав за місцем свого проживання наркотичний засіб – метадон для особистого вживання, без мети збуту оскільки й сам є наркозалежним.

В судовому засіданні обвинувачений визнав вину за скоєне та щиро покаявся у  вчиненому.

Враховуючи тяжкість інкримінованих кримінальних правопорушень, особу обвинуваченого, зважаючи на щире каяття та активне сприяння у розкритті злочинів, Ніжинським міськрайонним судом чоловіка визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 309, ч.1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України та призначено покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді 4 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Ніжинська окружна прокуратура

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: