Завантаження ...
banner
banner

Війна і гумор: що може розсмішити ніжинців, де та в чому вони знаходять позитив?

Війна і гумор: що може розсмішити ніжинців, де та в чому вони знаходять позитив?  фото

1 квітня – День Сміху. Сміх буває різний і є люди, які зовсім воліють уникати подібного вираження почуттів і емоцій. Причина проста - обтяжливе інформаційне поле постійно намагається підвести нас до одного і того ж питання: «А чому радіти?». І тим не менше, мудреці говорять: «Завжди радійте». В одному з інтерв’ю навіть бійці з передової говорять, що потрібно радіти і знаходити позитив та сміятися, бо на війні без жартів – ніяк.

Хороший жарт - це така штука, яка змушує нас з вами сміятися над самими собою. Він здатний викликати абсолютно щирі і справжні почуття і емоції.

Але буває і навпаки - жарт поганий. Він тільки напружує і ми всім радимо уникати подібних жартів.

У народі кажуть: скажи людям, з чого ти смієшся і вони скажуть – хто ти.

Загалом, є ціла безліч порад з цього приводу. Ми ж скажемо що хороший жарт цілком може бути складною і заплутаною історією, але нехай це вас не лякає.

Так, сміється той - хто сміється останнім, і нехай цим останнім сьогодні опинитеся саме Ви!

MYNIZHYN.com поцікавився, що може зараз розсмішити ніжинців, де та в чому вони знаходять позитив та радіють життю, не зважаючи ні нащо, з чого можуть посміятися?

Оксана Федченко

Незважаючи на ситуацію в країні, ми повинні бути сильними і знаходити світло, любов та позитив в собі. Адже саме гумор часто допомагає нам ц цьому!

Мій позитив-це моя творчість, поєднання приємного з корисним.

А ще слово "позитив"в мене асоціюється із спортом, особливо це заняття з йоги, які проводить наразі Галина Арвахі (корисно, емоційно та з гумором)

А ось причиною сміху, іноді до сліз, є моя донька, яка здатна викликати різні яскраві емоції.

Я бажаю, щоб у кожного, як і в мене, в житті були люди, думка про яких викликає на обличчі посмішку і на душі стає тепло.

Знаю, що зараз це важко, але давайте посміхатись частіше один до одного, бо можливо саме ваша посмішка може когось на мить зробити щасливим або додати сили не опускати рук перед проблемами...

Ми часто не цінуємо простих речей...

Так класно просто посміхатись сонцю, радіти кожній можливості прокидатися вранці і бачити живими здоровими своїх близьких.

Мирного неба всім нам та тільки перемоги, бо ми сильна нація, яка навіть в складні часи "лікує" себе гумором.

Оксана Гузь

Звичайно, хороший жарт - це провірена пігулка, проти поганого настрою... Люблю сміятись. Та, іноді, це не рятує від меланхолії. В таких випадках, згадую, що позитив прихований в деталях! Хороші новини з передової, смачна кава, прогулянка, випуск улюбленого шоу — все це може покращити настрій!

Олександр Воронуха

Незважаючи на обставини сьогодення, я вважаю, що потрібно знаходити можливість посміхнутися і підняти собі настрій. Я людина взагалі позитивна і можу майже від усього абстрагуватися, полюбляю жартувати на різні теми. Зазвичай, коли мені стає сумно, я дивлюсь смішні відео на YouTube. Хочу порекомендувати канал «Юрій Великий». Там багато актуального контенту, який автор дуже талановито подає через призму гумору. Посміхайтеся, радійте, жартуйте, піднімайте бойовий дух наших бійців, адже українці завжди сміялися страху в обличчя. 

Яна Ковальчук

На сьогодні багатьом людям дуже складно поліпшити собі настрій та знаходити радісні моменти у житті. Кожен українець зараз переживає усі моменти по-особливому. Я знаходжу цю радість та натхнення у своєму синочку. Кожного разу, коли на душі погано, дивлюся у його блакитні оченята і бачу радість від того, що ми поруч. Його посмішка, як прилив шаленої дитячої радості на дорослому обличчі. Усі ці моменти надихають та заряджають позитивом на достатній проміжок часу. Намагайтеся більше бачити радості у простих речах, котрі надихають на звершення. Не лишайте себе можливості радіти життю!

Анастасія Козоріз

Попри ситуацію, що склалася, треба знаходити час, щоб відволіктися. Головне, що дає мені поштовх до радості, я вважаю, є моя сім'я. Мій син, який пізнає світ, інтерпретуючи його, на  своє бачення. Він може не тільки розвеселити, але й показати, що й у звичайних речах можна знайти позитив. Велике задоволення отримую зі своєї роботи, тому що маю злагоджений колектив.

Мирослава Уніат

Я люблю сміятися із себе ! На мою думку це дуже важливо. Занадто серйозні люди - не знають, що таке справжнє щастя!

Гавядинова Даля

Життя прекрасне, гумор невід'ємна частина життя.

Почуття гумору має бути притаманне кожному.

Не даремно кажуть-сміх продовжує життя.

Я тішуся всьому хорошому. Завжди починайте свій день із посмішки. Від гніву-старієш, від сміху-молодієш!

Олександ Турчин

Люблю витончений гумор! Особливо відходить на другий план гумор "нижче пояса"!

Гумор знаходити намагаюся скрізь. Я оптиміст і гуморист по життю.

Люблю розважальні гумористичні шоу і фільми, також люблю знаходити гумор у життєвих ситуаціях.

І насамкінець. До вашої уваги трішки жартівливих мемів із Тг каналу - @memargam.

Приємного перегляду

Фотоколаж Олександр Воронуха

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: