Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині будуть шити одяг для ЗСУ: подробиці

У Ніжині будуть шити одяг для ЗСУ: подробиці фото

У Ніжині планують відкрити нове комунальне підприємство, де будуть шити одяг для ЗСУ. Про це на розширеній міжвідомчій нараді 4 квітня повідомив міський голова Олександр Кодола. Більше інформації у матеріалі

Нещодавно Ніжинська громада стала переможцем грантового конкурсу в рамках проекту «Мери за економічне зростання». Серед 153 громад України було відібрано 13 переможців серед яких і наше місто Ніжин.

Наша громада виборола можливість створити комунальне підприємство з пошиття одягу. На даному підприємстві зможуть працювати до 40 людей. Це нові робочі місця для ніжинців, внутрішньо переміщених осіб, а також поповнення місцевого бюджету.

Ніжин буде співпрацювати з компанією «ОЛТЕКС», яка є лідером серед вітчизняних виробників товарів легкої промисловості. Ця компанія працює понад 20 років і вже допомогла налагодити виробництво на більш як 40 підприємствах по всій Україні. У Чернігівській області працює один із двох заводів компанії — це ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика».

Одним із основних напрямків компанії «ОЛТЕКС» є пошив одягу для Збройних Сил України. Ніжинське комунальне підприємство також буде виконувати певні замовлення ЗСУ.

Nizhyn Post

Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: