Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці відповідатимуть за самогоноваріння: подробиці

Ніжинці відповідатимуть за самогоноваріння: подробиці фото

Збут та споживання самогону завдають істотної шкоди здоров'ю людей та загрожують життю через неякісність саморобних спиртних напоїв. Проте, невисока ціна та цілодобова торгівля роблять самогон ходовим товаром. Тому правоохоронці проводять як профілактичні, так і практичні заходи щодо боротьби з торгівлею самогоном. У Ніжині не залишалася поза увагою профілактика та протидія торгівлі алкогольними напоями домашнього виробництва - самогоном.

Про це MYNIZHYN.com повідомили у Ніжинському відділу поліції

Правоохоронці повідомляють, що за минулий місяць складено 9 адмінматеріалів за ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення) та 31 за ст. 177 КУпАП (придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення).

Також знищено шляхом виливання у грунт близько 125 л. таких алкогольних напоїв та близько 40 л. самогонної закваски. 

***

Слід також пам'ятати, що надмірне споживання алкоголю спричиняє цілу низку проблем суспільного життя: захворювання, що призводять до передчасної смертності населення, зниження продуктивності праці, нещасні випадки у побуті та на виробництві, насильство в сім’ї, а також вчинення правопорушень та різного виду злочинів.

Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: