Завантаження ...
banner
banner

Чернігівські поліцейські затримали збувача накркотичних засобів (Фото)

Чернігівські поліцейські затримали збувача накркотичних засобів (Фото) фото

Поліцейські Чернігівського райуправління спільно зі співробітниками регіонального управління боротьби з наркозлочинністю викрили і затримали 29-річного мешканця Чернігова, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Днями оперативники отримали інформацію про чернігівця, який торгує забороненими наркотичними засобами.

Поліцейські провели затримання підозрюваного у момент, коли чоловік отримав чергову партію забороненого «товару» в одному з поштових відділень. Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, вагою близько 500 грамів.

Поліцейські встановили, що 29-річний мешканець Чернігова налагодив збут наркотичних засобів і психотропних речовин. Він замовляв «товар» у соцмережі. Фасував та зберігав заборонені речовини за місцем свого мешкання, а збував гуртовими партіями через поштові відправлення та «закладки».

В ході невідкладного обшуку в оселі зловмисника поліцейські виявили та вилучили зіп-пакети із залишками речовини рослинного походження, невідому кристалоподібну речовину, пристрої для паління канабісу та банківські картки.

Вилучене направлено на проведення експертних досліджень.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі діяння караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: