Завантаження ...
banner
banner

"Нумо, першокурснику" на історико-юридичному факультеті НДУ

Фото.
Історико-юридичний факультет, який виховав неодноразових переможців загальноуніверситетських змагань КВК та визнаних лідерів жарту у НДУ продовжує кувати молоді таланти.


 

Історико-юридичний факультет, який виховав неодноразових переможців загальноуніверситетських змагань КВК та визнаних лідерів жарту у НДУ продовжує кувати молоді таланти. Своєрідною кузнею і водночас перевіркою на міцність  є внутрішньофакультетські змагання "Нумо, першокурснику", які відбулися вчора, 8 жовтня.

Студенти, викладачі, випускники і не лише з істфаку, а й з інших факультетів, вчора завітали у актовий зал нового корпусу НДУ на свято сміху. Багато хто не приховував, що прийшов побачити тих хто стане конкурентом у міжфакультетських змаганнях КВК. Але головна мета була у всіх одна - гарний настрій і сміх.  Що й вдалося забезпечити першокурсникам історико-юридичного. Звичайно, комусь це вдалося краще, комусь гірше, але загальний результат був досягнутий. Дотепні та гострі жарти, часто на грані фолу, не залишили нікого без посмішки на обличчі. І в результаті всі учасники отримали подарунки.  А перемогу виборола команда "Баклажан" яка лише на декілька балів випередила своїх суперників. 


































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: