Завантаження ...
banner
banner

У Чернігівській бібліотеці дегустували паски

У Чернігівській бібліотеці дегустували паски фото

Побачити на власні очі процес приготування та скуштувати пасок: відвідувачі Чернігівської бібліотеки імені Коцюбинського влаштували чаювання з дегустацією пасок від місцевого хлібокомбінату. Детальніше у матеріалі.

Про у своєму сюжеті повідомляє телеканал «Дитинець».

– Ми хотіли б, щоб бібліотека стала не тільки книговидачею, а й місцем зустрічей, подій, соціокультурним простором. Ми хочемо, щоб в ці складні часи людям було трішки, може десь веселіше, десь цікавіше. Хочеться якось підфарбувати життя людей, – зазначає директорка Чернігівської міської ЦБС Ганна Пушкар.

Цього року за Юліанським календарем відзначатимуть свято Великодня 16 квітня. Деякі розпочинають підготовку вже зараз, плануючи з родиною перелік страв та обираючи головну окрасу святкового столу – пасхальний хліб.

– Запах і смак дитинства. Родзинки, цукати – все це створює неповторну хімію, яка надихає нас на свято – світле, красиве, гарне свято, – каже директорка хлібокомбінату Ольга Заїка.

Ольга Заїка поділилась з присутніми рецептами приготування не тільки традиційних пасок, а й популярних нині в Україні панеттонів.

В ході заходу всі присутні переглянули фільм про особливості приготування пасок. А далі мали змогу спробувати різні види цих хлібопекарських виробів.

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: