Завантаження ...
banner
banner

Хот-доги Mr. Grill вже у Ніжині!

Ніжине, зустрічай якісні хот-доги Mr. Grill! Нарешті можна з’їсти смачнющий хот-дог і знати, що ти вживаєш якісні продукти, адже сосиски і булочки тут ідеальної якості згідно франшизи



Ніжине, зустрічай якісні хот-доги Mr. Grill! Нарешті можна з’їсти смачнющий хот-дог і знати, що ти вживаєш якісні продукти, адже сосиски і булочки тут ідеальної якості згідно франшизи. Тобто де б ти не зустрів логотип Mr. Grill – ви можете бути впевненим у якості і смаку вашого хот-дога. 

Mr. Grill – втілення ідеї ідеальних сосисок для хот-догів на грилі. Компанія гарантує: м'ясо найвищої якості, перевірені рецептури, європейський рівень виробництва і повний контроль всього циклу виготовлення хот-догів Mr. Grill.
 
Заготівля м’яса на власному агропромисловому комплексі
Власне виробництво за стандартами ISO 9001
Європейські вимоги до рецептур
Контроль умов зберігання та доставки
Власні grill комплекси в місцях продажів
 
Продукцію ТМ "Mr. Grill" ва можете зустріти на заправках «ОККО», «WOG», «SHELL», в мегацентрах, кінотеатрах та ін. У Ніжині смачними хот-догами ви можете поласувати в павільйоні №918 на колгоспному ринку, якраз навпроти м’ясного павільйону. У продажу є хот-доги: «Класичний», «Баварський», «Сосиска з сиром». Є булочка звичайна і житня. Поспішайте скуштувати новинку! 
 
Смачного!





 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: