Завантаження ...
banner

"Нафтогаз" наймає посередника: українцям за борги дзвонитимуть колектори

"Нафтогаз" наймає посередника: українцям за борги дзвонитимуть колектори фото

В Україні з боржників за газ тепер будуть вести "бесіду" співробітники колекторської компанії. Зокрема, це стосуватиметься тих, хто не платить вчасно "Нафтогазу".

Про це йдеться у матеріалі OBOZREVATEL. Ще 882 тисячі в "Нафтогазі" витратять на колекторів. Із травня минулого року більшість населення стала клієнтами "Нафтогазу", хоча із самого початку в держкомпанії заявляли, що в їхніх планах немає мети постачати блакитне паливо всім українцям. "Нафтогаз" планував працювати тільки з платоспроможною і відповідальною частиною споживачів (до 30%), але після повномасштабної війни отримав усіх клієнтів. І тепер доводиться працювати над тим, щоб збирати борги.

Компанія "Кредит Борг Солюшнз" має виправити документи (уточнити кількість працівників) та вже фактично виграла тендер на роботу з боржниками за газ. Українцям, які вчасно не заплатять за комуналку, будуть дзвонити колектори від "Нафтогазу".

Компанія працює під брендом Сreditdebt. На своєму сайті пропонує клієнтам шукати родичів і знайомих своїх боржників у соцмережах, організовувати "зустрічі" з боржниками. Паралельно в компанії розширяють штат: за 8-14 тис. грн шукають операторів, які будуть обдзвонювати клієнтів. Про пошук персональної інформації в соцмережах, погрози, зустрічі – в оголошеннях не йдеться.

Ще один цікавий тендер провів найбільший банк. Так, ПриватБанк витратить 63 млн грн на ноутбуки Lenovo. Всього замовили 2848 ноутбуків Lenovo ThinkPad L15 та 701 Lenovo V15 G3. Ціни вказано ринкові, проте гроші вкотре отримає "Смартком Солюшнз".

Як раніше писав OBOZREVATEL, українці платять за газ за різними тарифами. Більшість користується послугами "Нафтогазу", проте є й кілька комерційних постачальників блакитного палива.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: