Завантаження ...
banner
banner

На Великдень поліцейські стежитимуть за порядком на Чернігівщині

На Великдень поліцейські стежитимуть за порядком на Чернігівщині фото

За даними сектора комунікацій поліції у Чернігівській області, понад півтисячі поліцейських у посиленому режимі здійснюватимуть охорону публічного порядку і безпеки на Великдень.

Поліцейські закликають громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог воєнного стану.

Спільно зі співробітниками інших правоохоронних відомств, військовослужбовцями та представниками громадських формувань поліція забезпечуватиме порядок у місцях проведення богослужінь. Також у посиленому режимі працюватиме спецлінія «102».

Піші та автомобільні патрулі поліції будуть максимально наближені до релігійних споруд, цілодобово нестимуть службу на блокпостах та патрулюватимуть населені пункти та автодороги області.

Поліція Чернігівщини закликає громадян дотримуватися комендантської години, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Будьте відповідальними – дотримуйтеся правил безпечної поведінки в побуті, не зловживайте спиртними напоями.

Пам’ятайте, що в умовах воєнного стану всі громадяни повинні мати при собі документи, які посвідчують особу. Також звертаємо увагу водіїв та пішоходів на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху.

Святкуйте відповідально та безпечно!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: