Завантаження ...
banner
banner

Ошукали жительку Чернігівщини на 80 тисяч гривень та 600 доларів

Ошукали жительку Чернігівщини на 80 тисяч гривень та 600 доларів фото

За даними пресслужби поліції Чернігівської області, невідома жінка представилась медиком і ошукала літню жінку на 80 тисяч гривень та 600 доларів. Поліція затримала підозрювану менш ніж за добу.

Оперативники Чернігівського райуправління поліції затримали 22-річну киянку за підозрою у шахрайських діях щодо 79-річної мешканки Чернігова.

У четвер, 20 квітня, по допомогу до поліції звернулася літня жінка, яка повідомила, що постраждала від дій невідомої шахрайки. Незнайомка зателефонувала до неї та назвалась лікаркою і сказала, що дочка пенсіонерки потрапила у ДТП. Для порятунку нібито терміново необхідні гроші.

Схвильована пенсіонерка погодилася допомогти і продиктувала співрозмовниці свою адресу, за якою вона може прийти по гроші. Незабаром до її оселі прийшла молода дівчина, якій вона віддала 600 доларів США та 80 тисяч гривень. Коли незнайомка пішла, пенсіонерка зателефонувала до дочки. Та запевнила, що з нею все гаразд.

Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулася до поліції. В ході проведення розшукових заходів поліцейські оперативно встановили та затримали зловмисницю. Нею виявилась 22-річна мешканка Києва. У дівчини вилучено речові докази причетності до шахрайства.

 Поліція затримала підозрювану у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй інкримінують скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Її максимальна санкція передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Також поліція перевіряє затриману на причетність до аналогічних злочинів на території області.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: