Завантаження ...
banner

Стань актором Чернігівського драматичного театру за донат на ЗСУ (Відео)

Стань актором Чернігівського драматичного театру за донат на ЗСУ (Відео) фото

На одну виставу стати актором Чернігівського драмтеатру: пройти надзвичайно цікавий шлях від першого знайомства з текстом до втілення його на сцені, на власні очі побачити закулісся мистецької святині та, нарешті, зіграти свою роль у виставі разом з досвідченими акторами на сцені Чернігівського обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

Якщо це звучить як ваша мрія, то у мене є чудова новина: її цілком реально втілити в життя. Все, що вам потрібно зробити – задонатити на збір-розіграш на авто для ЗСУ, який своєю ініціативою підтримують чернігівські театрали. 

«Група акторів нашого театру, які допомагають Сергію Лофору, також актору нашого театру, який зараз боронить Україну вирішили допомогти в зборі, який він проводить, долучитися до нього.

Поговорили з керівництвом театру про таку можливість від нас для тих людей, що задонатять кошти — вийти у виставі на сцену. Керівництво погодилось, дало зелене світло, тому ми взялися за таку ініціативу»,- Євген Бондар – актор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках буде створено мурал народному артисту Миколі Яковченку

Переможця буде обрано рандомно, а отже — невідомо, хто саме отримає змогу відчути себе професійним актором. Та перейматись через відсутність необхідних навичок не варто – протягом всього шляху підготовки вас навчатимуть актори Чернігівського драмтеатру, а в такій потужній кооперації роль точно вдасться.

«Ми всіляко допоможемо. Ми пройдемо цей шлях разом, будемо пояснювати, підказувати, репетирувати і вийдемо на сцену»,- Євген Бондар – актор Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Для того, аби взяти участь у розіграші, необхідно задонатити бажану суму на збір, який підтримують театрали та надіслати скрін оплати в приватні повідомлення аканту Чернігівського драмтеатру в Інстаграмі. Детальну інформацію про конкурс-збір можна знайти в Інстаграмі театру.

 
 

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: