Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському університеті відбувся масштабний благодійний концерт (Фото)

У Ніжинському університеті відбувся масштабний благодійний концерт (Фото) фото

20 квітня у Ніжинському державному університету вже вдруге відбувся масштабний благодійний концерт під назвою «Творчість нескорених», який спрямований на підтримку ЗСУ.

Усі присутні могли почути, як зливаються воєдино голоси, рухи та цілий оркестр музичних інструментів: фортепіано, барабан, гітара, електрогітара, скрипка, акордеон, сопілка, танці пісні, а поміж ними — шматочки інтерв'ю з нашими захисниками, завдяки яким цей захід відбувся, — усім цим був сповнений захід, усе це вигравало на струнах душі.

На сцені було видовище, яке неможливо забути, а за кулісами залишилося безлік спогадів, плідної праці, жартів та підтримки. Тут були викладачі та студенти, гості з інших міст і славетного Ніжина, наші захисники, тут був сміх та сльози, тут вирувало життя...

Студенти та випускники Гоголівського вишу вкотре об'єдналися задля того, щоб створити масштабне дійство, яке покликане популяризувати українську культуру, адже «Творчість нескорених» — культурний щит, який не проб'є жодна ворожа куля.

 Кожен бажаючий міг задонатити на потреби наших захисників. І нам вдалося зібрати 7515 грн. З цих коштів уже передано 3600 грн на ремонт авто для штурмового підрозділу ГУР.

Йдеться на сайті вишу

Коцерт організовано творчим проєктом #naStile та відділом виховної роботи, соціокультурної діяльності та промоції за підтримки ректора університету Олександра Самойленка, профкому студентів.

Дякуємо за технічну підтримку Дмитрий Пучко.

 НДУ для ЗСУ. Працюємо далі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: