Завантаження ...
banner
banner

Творчі колективи Ніжинської хореографічної школи – володарі Гран-прі та золотих дипломів

Творчі колективи Ніжинської хореографічної школи – володарі Гран-прі та золотих дипломів фото

Творчі колективи Ніжинської хореографічної школи – володарі ГРАН-ПРІ та 11 ЗОЛОТИХ ДИПЛОМІВ VII Міжнародного дитячого та молодіжного фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси» /м. Ніжин, 22 квітня 2023року/. «Квітневі викрутаси» – фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва. Він щорічно проводиться з 2012 року у Ніжинському державному університеті. Участь у цьому конкурсі стала вагомою та престижною, як для виконавців, так і для їх педагогів

Поважне журі на чолі з Ю.М.Тарасовим/директор студії по підготовці акторських кадрів при Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вірського/ високо оцінило хореографічну підготовку та виконавську майстерність конкурсантів, отримавши насолоду від різноманіття яскравих і неповторних танцювальних номерів /більше 80/.

Традиційно, у «Квітневих викрутасах» взяли участь і творчі колективи Ніжинської хореографічної школи, відомі не лише в місті Ніжині, але й далеко за його межами. Юні танцюристи та їх педагоги-наставники наполегливо готувалися до участі в конкурсі та продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, який не могло не оцінити поважне журі конкурсу.

Вітаємо учасників творчих колективів Ніжинської хореографічної школи та їх педагогів із заслуженими нагородами:

ГРАН-ПРІ – Зразковий аматорський ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник Алла Ганага/

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник А.Ганага, постановник К.Ганага/ – хореографічна композиція «Вільний птах»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник А.Ганага/ – хореографічна композиція «Молитва Стефанії»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник А.Ганага/ – хореографічна композиція «Місто весни»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «Шанс» /керівник І.Мірошник/ – хореографічна композиція «В гостях у казки»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «Шанс» /керівник І.Мірошник/ – хореографічна композиція «Його величність Вальс»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Зразковий аматорський ансамбль бального танцю «Шанс» /керівник І.Мірошник/ – хореографічна композиція «She"sALady»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ - Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Квіти України» /балетмейстер І.Яцина/ – хореографічна композиція «Кольори мого дитинства»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ - Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Квіти України» /балетмейстер І.Яцина/ – хореографічна композиція «Скакуха»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ - Зразковий аматорський ансамбль народного танцю «Квіти України» /керівник О.Пархоменко/ – хореографічна композиція «Ніжинські гуляння»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Ансамбль сучасного танцю «Astrum» /керівник О.Добриня/ – хореографічна композиція «Молитва»

ЗОЛОТИЙ ДИПЛОМ – Ансамбль сучасного танцю «Astrum» /керівник О.Добриня/ – хореографічна композиція «Танцюють всі»

Вітаємо Вас із заслуженою перемогою у конкурсі, бажаємо не зупинятися на досягнутому, завжди рухатися вперед, підкорювати будь-які вершини. Нехай на шляху до успіху Вам завжди світить щаслива зірка!

Від імені творчого колективу Ніжинської хореографічної школи та всіх учасників мистецького змагання хочеться висловити слова вдячності його організаторам, які провели конкурс на високому професійному рівні. Вони відзначили наполегливу працю усіх учасників мистецького заходу: пам’ятні кубки, дипломи та медалі переможців отримали лауреати конкурсу, грамоти – педагоги, балетмейстери та концертмейстери, щирі побажання міцного здоров’я, творчих успіхів та нових здобутків – усі присутні.

З нетерпінням будемо чекати наступного року та традиційних ніжинських «Квітневих викрутасів»!

За інформацією Ніжинської хореографічної школи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: