Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині попрощалися з загиблим Воїном

На Чернігівщині попрощалися з загиблим Воїном фото

Віддав життя за вільне майбутнє українського народу – на Чернігівщині попрощалися з воїном, котрий поліг у бою проти окупантів.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Старший солдат Суржик Максим Сергійович народився 5 жовтня 1995 року в селі Вересоч, що на Куликівщині. У 2013 році закінчив місцеву загальноосвітню школу, а у 2016-му – Київський електромеханічний коледж.

Протягом 2016-2018 років Максим проходив строкову військову службу, а потім – контрактну до 2022 року. Рівно через місяць, із початком повномасштабної війни, чоловік знову повернувся до лав ЗС України, аби зі зброєю в руках стати на захист територіальної цілісності та недоторканності України. Спершу боронив Чернігівщину, трохи згодом потрапив до одного з підрозділів військової частини А4427, у складі якої на посаді командира відділення — командира машини продовжив давати гідну відсіч загарбникам.

На жаль, 21 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Суржик Максим потрапив під ворожий артилерійський обстріл. Отримані ним поранення виявилися несумісними з життям. Попрощалися з воїном у його рідному селі, поховавши його на місцевому кладовищі.
Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогам! Долучайся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків та зберегти памʼять про них у серцях вільних та незалежних українців!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: