Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині начальнику управління ЖКГ повідомлено про підозру

На Чернігівщині начальнику управління ЖКГ повідомлено про підозру    фото

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру начальнику управління житлово-комунального господарства та будівництва однієї з міських рад Чернігівської області у розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах та у видачі завідомо неправдивих офіційних документів службовою особою, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено, що начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва, зловживаючи своїм службовим становищем, за попередньою змовою з директором ТОВ розтратив грошові кошти місцевого бюджету однієї з міських рад у розмірі понад 900 тис. грн, шляхом підписання акту приймання виконаних будівельних робіт, які фактично не виконувались.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводу УСР ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: