Завантаження ...
banner
banner

Увага! Наша рекламна пропозиція - «Абітурієнт 2023»!

Увага! Наша рекламна пропозиція - «Абітурієнт 2023»! фото

У випуску газети «Сім Днів» він буде розміщений на двох сторінках формату А3. В цьому тематичному матеріалі журналісти розкажуть про основні зміни у системі вступу до ВУЗів та майбутньому навчальному процесі, а також розкажуть про головні фахові спеціалізації чернігівських навчальних закладів.

Цей випуск газети ми додатково будемо рекламувати на чернігівських фм-радіо для того, щоб збільшити читацьку аудиторію. Ось чорновий варіант цього аудіоролика:

До уваги абітурієнтів та їх батьків! У свіжому номері газети «Сім Днів» розміщено спеціальний великий тематичний матеріал про навчальні пропозиції та новинки від чернігівських вузів! Все, що ви хотіли знати про чернігівські учбові заклади та нюанси вступної кампанії, читайте у свіжому номері газеті «Сім Днів»!

В межах цього газетного матеріалу ми пропонуємо такі інформаційні можливості:

  1. Текстова рекламна інформація про ВНЗ (опис спеціальностей, коментар ректора чи іншого представника закладу). Вартість – 1200 грн / 240 кв. см
  2. Рекламний макет про ваш учбовий заклад, який буде розміщений під статтею. Вартість в залежності від розміру –  600 грн, 900 грн та 1500 грн.

Iнформаційні сайти GOROD.cn.ua, 0462.ua, >MYNIZHYN.com та Slavutich.cn.ua

Найпопулярніші чернігівські незалежні інформаційні сайти з сумарною щоденною аудиторією близько 38 тисяч унікальних користувачів. Великий тематичний матеріал, який буде надруковано в газеті, ми також продублюємо на цих популярних інформаційних інтернет-ресурсах чернігівського регіону. Завдяки широкій географії охоплення аудиторії буде максимальним.

Ці статті ми також будемо додатково просувати, щоб значно збільшити читацьку аудиторію і звернути максимальну увагу на неї потенційних абітурієнтів.

Це буде реклама у соціальних мережах Facebook та Instagram, а також реклама у пошуковій мережі Google на основні запити щодо чернігівських навчальних закладів. Слід зауважити, що молоді люди шукають інформацію про складання ЗНО і вступ до ВНЗ насамперед через інтернет, і саме тому така рекламна підтримка є дуже важливою.

В межах цих матеріалів на сайтах ми пропонуємо розмістити текстовий рекламний блок інформації про ВНЗ (опис спеціальностей, коментар ректора чи іншого представника закладу) обов’язково з повними контактними даними (телефони приймальної комісії, мейл, адреса, активне посилання на сайт закладу). Вартість пакету на 4 сайти:

- 2000 грн за перший з гори коментар (3000 знаків);

- 1500 грн за другий з гори коментар (3000 знаків);

- 1000 грн за третій з гори коментар (3000 знаків);

Зі свого боку ми гарантуємо, що загальна кількість переглядів цієї статті на всіх чотирьох сайтах буде не меншою ніж 6000.

Отже, в підсумку ми пропонуємо потужний медійний рекламний пакет ГАЗЕТА+САЙТИ, який буде додатково підкріплений рекламою на радіо та у соціальних мережах. Він буде розрахований відразу на дві аудиторії: батьки випускників (газета) та самі абітурієнти (інтернет) – і саме тому досягне максимум охоплення і результату. Використайте цей шанс для ефективного рекламування свого навчального закладу.

З питань розміщення реклами звертайтесь за телефоном:

(067)757-07-30

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: