Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський державний університет відсвяткував свій ювілей

Вчора, 15 жовтня 2015 року в актовому залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулись урочистості з нагоди 210-річчя закладу.


Вчора,  15 жовтня 2015 року в актовому залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулись урочистості з нагоди 210-річчя закладу. 

Привітати викладачів та працівників навчального закладу завітали голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, заступник голови ОДА Сергій Биконя, народний депутат України Олександр Кодола, представник міністерства освіти України, представник управління освіти і науки Чернігівської ОДА, міський голова м. Ніжина Анатолій Лінник, голова районної ради Олег Бузун.

З привітальним словом до присутніх звернувся в.о. ректора Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександр Бойко.
 
Ректор у своєму виступі згадав історію створення ВНЗ, видатних випускників, яких знає весь світ і наголосив на тому, що традиції Вищої школи збереглися й до нині. Олександр Дмитрович запевнив, що зусиллями всіх викладачів, студентів, працівників збережуть ці традиції і на майбутнє. 
 
Кращих викладачів відзначили подяками, грамотами, почесними грамотами Чернігівської ОДА та Чернігівської обласної ради.
 
Від імені міського голови Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя подарували картину з зображенням І. Безбородька. Для присутніх звучали музичні номери у виконанні студентів та викладачів вузу.








nizhynrada.org

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: