Завантаження ...
banner
banner

На ніжинських клумбах висадять квіти у стілі вишиванки, а також створять квітковий герб (Фото)

На ніжинських клумбах висадять квіти у стілі вишиванки, а також створять квітковий герб (Фото) фото

Квітникарі з КП "ВУКГ" розпочали висадження квітів. Краса, естетика та доглянутість міських квітників - це так звана візитівкою будь якого міста. Наш квітучий Ніжин теж радує мешканців та гостей міста своїми барвистими та духмяними квітниками. У Ніжині вже другий місяць тривають роботи з озеленення вулиць. Працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» майже кожного дня приводять до ладу зелені зони, квітники та газони

Сьогодні, 12 травня квітникарями під керівництвом ландшафтного дизайнера Наталії Довгаль виконується висаджування у відкритий грунт 6 видів чудових, яскравих та духмяних квітів.

По вулиці Гоголя біля меморіалу "Герої не вмирають" буде висаджено понад 3500 квітів. Два квітника будуть прикрашати 3 види петуній, цинерарії, агератуми, газанії тощо. Квіти буде висаджено у стілистиці української вишиванки, а також буде квітковий герб.

Завдяки злагодженій та швидкій роботі озеленювачів, вже сьогодні ввечері можна буде прийти до цих квітників та помилуватись чудовим ландшафтним дизайнерським рішенням, а також красою та яскравістю прекрасних дарів природи.

Комунальне підприємство "ВУКГ" в свою чергу закликає не нищити чарівну красу Ніжина, не красти квіти чи інші рослини заради власного задоволення та прикрашання власного подвір`я, а просто милуватись красою природи на міських квітниках та отримувати естетичне задоволення!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: