Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині чоловік обікрав магазин

На Чернігівщині чоловік обікрав магазин фото

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, який обікрав магазин в Корюківському районі. Детальніше у матеріалі.

Оперативники Корюківського районного відділу поліції затримали мешканця району, який підозрюється у крадіжці товару з магазину. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Вчора до поліції надійшло повідомлення від директорки магазину, розташованого в одному з сіл Корюківського району. Жінка виявила отвір в стіні торговельного закладу. З приміщення магазину зникли алкогольні напої, продукти, побутова хімія та інші товари.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході проведення розшукових заходів оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився мешканець Менської територіальної громади. Підозрюваний в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадений товар вилучено.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом злочину слідчий поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: