Завантаження ...
banner
banner

Доля чернігівської "Десни": що відомо про повернення футбольного клубу?

Доля чернігівської "Десни": що відомо про повернення футбольного клубу? фото

Коментатор Володимир Звєров, посилаючись на власні джерела, запевнив, що чернігівську "Десну" ліквідовувати не збираються. Однак, коли команда знову продовжить виступи в УПЛ неясно. Детальніше у матеріалі.

Зруйнований шостий сектор стадіону "Десни", світлина Дмитра Дорошка

Про це повідомляє "Український футбол" з посиланням на журналіста "ПроФутбол Digital" Володимира Звєрова

- Очевидно, що чернігівський клуб не буде брати участь в УПЛ 22/23. Менеджерський склад "Десни" нещодавно збирався і обговорював варіант повернення в УПЛ у сезоні 23/24. Питання про закриття клубу не стоїть. Але і до повернення ще далеко, - зазначає пан Звєров.

Головна проблема "Десни" наразі - відсутність клубної інфраструктури. Насамперед, свого стадіону, адже домашня арена чернігівців наразі де-факто знищена авіацією російський окупантів.

- Скільки коштуватиме реконструкція/відновлення поля і чаші стадіону після прильотів? На це питання поки не може існувати відповіді, оскільки фактично прифронтовий обласний центр щодня під загрозою обстрілів, - дає невтішний для чернігівців прогноз столичний журналіст.

Нагадаємо, що місце в УПЛ за "Десною", як і за "Маріуполем", заброньоване до повернення повноцінного функціонування цих клубів.

Раніше у коментарі нашому виданню президент "Десни" Володимир Левін казав, що зможе назвати терміни відновлення клубу одразу після української перемоги

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: