Завантаження ...
banner
banner

У Батуринській громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція

У Батуринській громаді на Чернігівщині запрацювала поліцейська станція фото

19 травня начальник обласної поліції Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у місті Батурин Ніжинського району.

– Відкриття цього осередку безпеки стало можливим завдяки цілеспрямованій роботі і взаємодії місцевої влади та поліції. Станцію відкрили в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Головний меседж проєкту «Я – тут, щоб оберігати, захищати, жити та працювати». Наша мета – максимально забезпечити постійну присутність поліцейського на території обслуговування, покращити якість поліцейського сервісу для громадян, – сказав Володимир Нідзельський. – Поява в громаді поліцейської станції – це запорука відкритості та доступності поліцейських послуг для місцевих мешканців. Крім того, станція сприятиме покращенню безпекової ситуації в громаді.

На станції, яку обладнали всім необхідним для роботи, працюватиме поліцейський, який буде забезпечувати правопорядок в Батуринській ТГ. Після урочистого відкриття та ознайомлення з матеріально технічним оснащенням поліцейської станції, Володимир Нідзельський відзначив, що реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» допоможе підтримати безпеку та правопорядок на Чернігівщині та забезпечить підвищення рівня довіри населення до правоохоронців.

За сприяння у відкритті поліцейської станції, плідну співпрацю та активність у створенні безпекового простору для людей Володимир Нідзельський вручив подяку голові Батуринської міської ради Леоніду Душі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: