Завантаження ...
banner
banner

У Сосницькій громаді обирають між трьома проєктами: переможець отримає 10 тисяч доларів

У Сосницькій громаді обирають між трьома проєктами: переможець отримає 10 тисяч доларів фото

У Сосницькій громаді завершили голосування за молодіжні ідеї — визначені троє лідерів, серед яких виберуть один проєкт-переможець. На його реалізацію виділять 10 тисяч доларів від USAID. Детальніше читайте у матеріалі.

Про це у коментарі Суспільному повідомив голова громади Андрій Портний.

За його словами, молодіжна ініціатива має реалізуватися до кінця 2023 року. Проєкти-переможці обирали голосуванням в соціальних мережах серед жителів громади.

  • Більшість опитаних (69 осіб, 26,6%) віддали свій голос за встановлення вуличних тренажерів на території Будинку дитячої та юнацької творчості, поблизу "мініполя";
  • Трохи менше (57 осіб, 22%) проголосували за ідею створення універсального спортивного майданчика з гумовим покриттям (волейбол, баскетбол, теніс);
  • Третє місце (36 голосів, 13,9 %) займає облаштування фітнес-простору із закупівлею спортивного інвентарю.

Одну з ідей молоді Сосницька громада має змогу реалізувати завдяки Програмі DOBRE від Агентства США з міжнародного розвитку.

"USAID закупає сама все і передає нам обладнання. Ми просто випишемо проєкт, дамо комерційні пропозиції, а вони вже будуть оголошувати закупівлю і закупати все. Потім коли воно надійде, будуть передавати нам. Або ми монтажимо, або в проєкті будемо монтаж передбачений", — розповів Портний.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: