Завантаження ...
banner
banner

Знай наших! Перший чемпіонат міста з бадмінтону

Днями вся країна святкувала День Захисника України. Ніжин не залишився осторонь цього дійства. На СК «Зірка» пройшов перший чемпіонат Ніжина з бадмінтону. Взяти участь могли всі бажаючі не залежно від віку та статі.


 
Днями вся країна святкувала День Захисника України. Ніжин не залишився осторонь цього дійства. На СК «Зірка» пройшов перший чемпіонат Ніжина з бадмінтону. Взяти участь могли всі бажаючі не залежно від віку та статі. Участь в змаганнях була безкоштовна – тому охочих виявилося чимало. Всього, перевірити свої можливості в цьому виді спорту відгукнулись – 57 учасників. Це учні Ніжинських шкіл, студенти, міські активісти.

Спонсорами дійства виступили: Громадське Об`єднання «Самопоміч» та vережа магазин живих напоїв «Пан Бровар». Головний суддя – Ілля Савченко.
 
Розпочали змагання хвилиною мовчання та рівнянням на державний прапор. На розігрів вийшов показати свої таланти естрадно–гімнастичний колектив «Ефект», керівник – Ольга Московська. Надзвичайно цікавий та екстремальний номер показали учасники колективу. Далі пройшло жеребкування між: хлопцями ЗОШ, Дівчатами ЗОШ, групою чоловіків та жінок.
 
Змагання розпочалися. Варто подякувати охочим, котрі проводили суддівство. Грали на три майданчики, тому - не встиг відпочити – знову твоя черга. 
 
Хоча бадмінтон в Ніжині – це щось нове, проте учасники показували дійсно гарний рівень майстерності. Підбадьорювала та надавала емоцій музика, що лунала протягом всього дня. Так, як чоловіків було значно більше, ніж жінок – останні грали по «коловій» системі, перші ж – «на вибування». Серед чоловіків загального заліку І місце здобув Савченко Ілля, ІІ місце дісталось Глушко Павлу, третє місце з невеликим відривом виборов Пустовий Віталій. Бажаємо чоловікам здоров`я і надалі розвивати ази своєї майстерності.

Жінки, також створили неабияку конкуренцію між собою. Запал в очах був присутній у кожної. Тож І місце без єдиної поразки здобула студентка НДУ ім.М.Гоголя Петрик Мар`яна,  ІІ місце з відривом в одне очко виборола Сушко Олена, ІІІ місце дісталось Вороні Ользі. Всі призери були нагороджені медалями, грамотами та цінними призами.
 
Також по закінченню змагань були проведені парні ігри на першість, де взяло участь 12 команд. І місце – Ворона О./Савченко І., ІІ місце – Забродська В./Глушко П., ІІІ місце – Петрик М./Пустовий В.  Призери були нагороджені грамотами, медалями та окремими подарунками.
 
Нагородження проходило в урочистому режимі, з трибуною під музику та оплески. Спільне фото на пам`ять та щасливі обличчя. Можна сказати – вихідний день не пройшов дарма.
Звичайно, хочеться, щоб ці змагання стали традицією до дня захисника України та цікавою новинкою для гостей міста. Розвивались в плані майстерності та набували значніших масштабів. Як сказав під час нагородження один з організаторів: «Сьогодні нас назбиралось 57, наступного разу повинно бути більше сотні»! Будемо вірити в його слова! Всім учасникам дякую за душевну атмосферу, підтримку та здорову конкуренцію. Бажаю нових звершень в усій сфері спортивної діяльності. Окреме спасибі організаторам та спонсорам, що відгукнулись на цей захід.

Ми разом створюємо атмосферу свого міста!






Петрик Мар'яна
Студентка НДУ ім. М.Гоголя

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: