Завантаження ...
banner
banner

Суд зобов'язав лісгосп знести незаконний будинок неподалік від Голубих озер на Чернігівщині

Суд зобов'язав лісгосп знести незаконний будинок неподалік від Голубих озер на Чернігівщині фото

Господарський суд Чернігівської області задовольнив позов щодо приведення ділянки лісу поблизу Голубих озер у первинний стан та зобов'язав ДП "Добрянське лісове господарство" знести незаконний будинок.

Про це повідомляє Чернігівська обласна прокуратура на своїй Facebook-сторінці.

Нагадаємо, що двоповерховий будинок площею 51 м2 знайшли лісівники під час обходу в листопаді 2020 року. Як розповідав тоді головний лісничий Добрянського лісгоспу Денис Землянко, споруду звели швидко, бо під час попередніх обходів будинку вони не бачили.

"Працівники лісової охорони 9 листопада здійснюючи обхід цієї ділянки виявили цю незаконну будову, одразу ж повідомили керівництву лісгоспу і одразу ж повідомили на 102", — каже Денис Землянко.

Новобудова розташована за 20 метрів від крайнього будинку в селі Олешня. Дозвільні документи на здійснення будівництва об'єкта нерухомості на території земель державного лісового фонду не надавалися.

"Заслухавши беззаперечні доводи прокурора під час судового засідання та проаналізувавши подані докази, суд задовольнив позовні вимоги прокуратури в повному обсязі та зобов’язав підприємство привести земельну ділянку лісогосподарського призначення у первинний стан шляхом знесення самочинного будівництва", — йдеться у повідомленні прокуратури.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: