Завантаження ...
banner
banner

Японія допомагає Чернігову якнайскоріш відбудуватися

Японія допомагає Чернігову якнайскоріш відбудуватися фото

Для допомоги Чернігову та мешканцям міста, завдяки співпраці з міжнародними партнерами COLLAR Company, вдалося залучити благодійну організацію з Японії Peace Winds Japan.

Співпраця з організацією Peace Winds Japan розпочалася у травні 2022 року, коли COLLAR запустили для допомоги тваринам, які постраждали внаслідок війни, благодійний проект «Pets Patrol». Волонтери роздавали безкоштовний корм та інші необхідні речі для тварин у Чернігові та східних регіонах України,а також вивозили їх із гарячих точок.

Пізніше співпрацю розширили до відновлення критичних об'єктів інфраструктури Чернігова, таких як дитячі садочки та лікарні.

У рамках співпраці був укладений договір із Чернігівською обласною психоневрологічною лікарнею щодо закупівлі газового хроматографа (медичне обладнання вартістю більше 5 млн грн). 1-го червня підписали договір із Чернігівською обласною та Чернігівською обласною дитячою лікарнею стосовно купівлі КТ. Загальрна вартість всього медичного обладнання та допомоги склала 35 млн грн.

Представники неурядової японської організації Peace Winds Japan профінансували відновлення дитячих садочків № 4 та № 72 у Чернігові на суму близько 20 мільйонів гривень. Садочки зазнали руйнувань та ушкоджень через обстріли та потребують відновлення, щоб діти змогли розпочати навчальний процес вчасно.

Команда COLLAR Company безмежно вдячна міжнародним партнерам із Японії за їх постійну допомогу задля відновлення таких важливих об’єктів для всіх мешканців Чернігова. Та радіють бути частиною цього процесу і що завдяки міжнародному співробітництву та налагодженим контактам можуть допомагати Чернігову та його мешканцям.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: