Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пройшов тренінг з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами

У Ніжині пройшов тренінг з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами фото

16 червня у Ніжині відбувся тренінг, щодо заснування та розвитку громадських організацій та управління проєктами. Детальніше у матеріалі.

Серед запрошених на тренінг були члени робочих груп з громадської безпеки та відновлення, а також місцеві активісти та активістки Ніжина.

Зусилля громадських активістів, волонтерів, правозахисників безпосередньо визначають рівень розвитку українського громадянського суспільства. Теперішнє та майбутнє нашої країни багато в чому залежить від того, чи зможуть громадські організації зберегти свої надбання та в подальшому розвивати потенціал задля відновлення територіальних громад.

Учасники тренінгу з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами дізналися про етапи створенням громадської організації, з чого треба почати, як ініціювати соціальні зміни, і як оформити свої ідеї в проєкт, а також, які є можливості у громадських організацій щодо відновлення постраждалих громад.

Тренінг проведено досвідченими тренерами: Тетяною Романовою та Юрієм Акименком.

Тренінг пройшов у межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», який впроваджується ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Більше фото - тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: