Завантаження ...
banner

Вдова учасника АТО з Ніжина вимагає спростування інформації про її чоловіка, яку надрукувала одна з обласних газет

Відео.
Жінка вважає замітку некоректною по відношенню до своєї родини, бо на її думку, в очах читачів померлого героя виставили п'яницею.

Жінка вважає замітку некоректною по відношенню до своєї родини, бо на її думку, в очах читачів померлого героя виставили п’яницею. Чоловіка Юлії, Валерія Голобородька, призвали під час першої хвилі мобілізації. На Сході він пробув весь перший пекельний рік і потребував психологічного відновлення. З березня по жовтень цього року Валерій проходив соціально-психологічну реабілітацію в обласному центрі психологічної допомоги, де в нього стався крововилив.
 
Як тільки Юля прочитала замітку в газеті про смерть чоловіка, вона звернулася в обласну Спілку воїнів АТО і разом вони пішли до редакції газети з проханням надрукувати спростування, на її думку, перекручених фактів.
 
Вже рік на спростування надрукованої інформації в цій же газеті чекає ще одна дружина бійця АТО – Людмила Іванова. Жінка каже, що їй так само дзвонили з цієї редакції, але нічого з того, що потім надрукували у газеті, вона не казала.
 
На прес-конференції не було представників від редакції, які б могли пояснити свої дії. Ми зв’язалися з її головним редактором Сергієм Народенком і він сказав, що про цей конфлікт знає небагато, але готовий надрукувати спростування, яке підготує сама вдова.
 
Організатори зустрічі попросили журналістів не додавати рейтингу своїм виданням за рахунок чужого горя, особливо коли порушуються морально-етичні норми у висвітленні життя і смерті загиблих героїв.
chodtrk.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: