Завантаження ...
banner
banner

«Позич гроші»: мешканка Чернігівщини потрапила у пастку шахраїв

«Позич гроші»: мешканка Чернігівщини потрапила у пастку шахраїв фото

Шахраї продовжують маніпулювати довірливими громадянами та виманюють у них гроші. У такий спосіб мешканка Чернігівщини втратила 20 тисяч гривень.

Поліція Чернігівщини вкотре нагадує, якщо вам надходить повідомлення від родича чи друга «Привіт! Позич, будь ласка, гроші» – перш ніж допомогти, переконайтеся, що вам пише не шахрай, який зламав аккаунт вашого товариша.

29 червня до поліції із заявою про шахрайство звернулась 44-річна мешканка Новгород-Сіверщини. Жінка розповіла, що їй в месенджері «Телеграм» написав, як вона вважала, її знайомий. Він попросив терміново позичити гроші. Потерпіла погодилась і перерахувала на невідомий банківський рахунок близько 20 тисяч гривень. Пізніше жінці стало відомо, що аккаунт друга зламали, і насправді чоловік ніяких прохань не писав. Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла негайно звернулась до поліції.

Поліція наполегливо рекомендує громадянам перевіряти інформацію з проханнями про допомогу, яка може надходити з невідомих номерів, або ж в особисті повідомлення з аккаунтів ваших знайомих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: