Завантаження ...
banner
banner

Під Черніговом грабіжники розстріляли машину з трьома інкасаторами ПриватБанку

Фото. Відео.
У п'ятницю, 23 жовтня, було скоєно збройний напад на інкасаторську машину ПриватБанку у Чернігівській області, під час якого загинули троє співробітників банку. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.


 

У п’ятницю, 23 жовтня, було скоєно збройний напад на інкасаторську машину ПриватБанку у Чернігівській області, під час якого загинули троє співробітників банку. Про це повідомляє прес-служба фінустанови.
 
Деталі самого пограбування наразі невідомі. Про здобич грабіжників інформації також немає. 
 
За повідомленням СЗГ УМВС України у Чернігівській області, мікроавтобус «Фольксваген» служби інкасації сьогодні вдень рухався зі столиці до м. Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 км, з автомобілем сталася надзвичайна подія, яку буде встановлено в ході подальшого розслідування. Відомо, що мікроавтобус відхилився від маршруту та згорів. Рештки автомобіля були виявлені за сотню метрів від автошляху Київ–Чернігів. У салоні перебували три трупи.


"Після надходження до міліції повідомлення про подію, на місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС та Чернігівського райвідділу внутрішніх справ, керівник УМВС полковник міліції Едуард Альохін, оперативні працівники, фахівці експертної служби та ряду інших підрозділів. Наразі тривають слідчі та оперативні заходи." - йдеться у повідомленні прес-служби чернігівської міліції.


"У банку висловлюють співчуття сім’ям загиблих. Їм буде надано матеріальну допомогу. ПриватБанк оголосив про виплату гарантованої винагороди в сумі 1 млн грн за допомогу в затриманні злочинців, що напали на інкасаторську машину й позбавили життя 3 інкасаторів ПриватБанку", – повідомила прес-служба банку
 


pik.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: