Завантаження ...
banner
banner

Знай наших: ніжинські ракетомоделісти здобули чергову перемогу

Знай наших: ніжинські ракетомоделісти здобули чергову перемогу фото

Доросла збірна України зайняла третє командне місце в класі моделей S4A. В США з 2 по 7 липня проходив Чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. У ньому брали участь понад 200 учасників з 17 країн, зокрема, й українська збірна. В її складі і наші, ніжинські спортсмени.

Попри воєнний стан в Україні, попри перебої з електроенергією, що, авжеж, заважало приготуванням і, навіть, не дивлячись на те, що організатори змінили класи двигунів, на яких змагаються спортсмени, наші ракетомоделісти показують не просто визначні результати, а пишуть яскраву історію чемпіонату:

 Олександр Радченко виборов золоту медаль в особистому заліку в "американському класі" S2|P- моделі ракет на висоту польоту зі стандартним грузом FAI".

 Ніжинець Іван Кирієнко здобув золоту медаль в класі моделей S 5 B, моделей копій на висоту польоту.

 Переможницею в цьому класі моделей стала команда, в яку входять ніжинські спортсмени: Іван Кирієнко, Михайло Дубровний, Андрій Примушко.

 У дорослій команді Сергій Труш став срібним призером в класі моделей-копій S 7 на реалізм польоту , а команда посіла третє місце. У складі команди - ракетомоделісти з Ніжина Антон Петрух, Сергій Труш, Олександр Радченко.

Дякуємо і вітаємо тренерів і всіх спортсменів. Кожен вже переможець.

Так тримати, продовжуємо демонструвати світовій спільноті, що українці – найкращі в усьому світі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: