Завантаження ...
banner
banner

Перелік зареєстрованих повідомлень про порушення у Ніжині за час передвиборчої кампанії

За офіційними даними інтерактивної мапи "Місцеві вибори 2015" створеної МВС України за час проведення передвиборчої кампанії у Ніжині та районі було зареєстровано лише 7 повідомлень про правопорушення.


За офіційними даними інтерактивної мапи "Місцеві вибори 2015" створеної МВС України за час проведення передвиборчої кампанії у Ніжині та районі було зареєстровано лише 7 повідомлень про правопорушення.  Ці повідомлення стосуються виготовлення бюлетнів, порушення розміщення політичної реклами та дій про знищення рекламних матеріалів опонентів.

Повний перелік зареєстрованих повідомлень:
  • 15 жовтня о 18:35 до міліції міста Ніжин Чернігівської області надійшло повідомлення про те, що по вулиці Радянській, 3-а виготовляють бюлетні із порушенням встановленого зразку. 
  • 17 жовтня о 12:20 до міліції міста Ніжина Чернігівської області надійшла заява від голови Антикорупційного бюро в м. Ніжин про те, що 17.10.2015 року в м. Ніжин, на перехресті вулиць Шевченко - Об’їзджа на його думку представники партії ’Наш край’, які проводять агітацію, пропонують громадянам кошти в сумі 150 грн. за голосування на виборах на користь партії ’Наш край’.
  • 19.10.2015 о 15:40 год. до міліції м. Ніжина поштою надійшло звернення кандидата на посаду міського голови Донченка М.Г. Він повідомив, що, на його думку, діючий міський голова без відповідних документів розмістив 2 білборди в центрі міста по вул. Шевченко, яку може використати для проведення своєї агітації. 
  • 22 жовтня о 20.05 до міліції міста Ніжин Чернігівської області надійшло повідомлення від кандидата на посаду голови сільської ради села Перемога, Ніжинського району про те, що двоє невідомих осіб розповсюджують листівки з антиагітацією партії "Наш Край".
  • 23 жовтня о 15.40 до міліції міста Ніжин Чернігівської області надійшла інформація про те, що в інтернет виданні ’Нежатин’ вказано, що кандидат у депутати Ніжинської міської ради Білоусенко у вказаному місці виймав із поштових скриньок місцеву газету та на її думку знищував агітаційні листівки опонентів.
  • 23 жовтня 16.50 до міліції міста Ніжин Чернігівської області надійшло звернення кандидати на посаду Ніжинського міського голови, про те, що Ніжинський міський голова, без відповідних дозвільних документів, на його думку, розмістив на центральній алеї по вул. Шевченка м. Ніжин два білборди для проведення виборів на посаду Ніжинського міського голови, без сплати коштів до бюджету.
  • 23 жовтня о 17.00 до міліції міста Ніжина Чернігівської області надійшло звернення кандидата на посаду міського голови м. Ніжина, про те що на кандидат у депутати Ніжинської міської ради , в м. Ніжині по вул. Василівська виймав із поштових скриньок місцеву газету ’Свідомий погляд’ та на його думку знищував агітаційні листівки опонентів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: