Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська громада отримала автомобіль «Мобільні соціальні послуги»

Ніжинська громада отримала автомобіль «Мобільні соціальні послуги» фото

Спеціалізований автомобіль оснащений усім необхідним для зазначених вище робіт. Є мотокоса, бензопила, розкладна драбина та ще багато речей для ремонту й облаштування побуту, обладнаний інструментами для задоволення різних потреб: швидкого ремонту, проведення гігієнічних процедур тощо.

Транспортний засіб закуплено та обладнано Програмою розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Канади.

Сьогодні, 13 червня, представники Посольства Канади в Україні - Христофорос Політіс, заступник Постійного представника ПРООН в Україні, Ешлі Малруні, керівниця відділу міжнародної допомоги Посольства Канади в Україні та Шон Бойд, заступник голови місії, політичний радник, Посольство Канади в Україні, передали автомобіль Територіальному центру соціального обслуговування.

Тепер перукар, швачка, косарі, робітники з ремонту зможуть приїхати до підопічних територіального центру додому для надання відповідних послуг.

«Я дякую всій команді за роботу, за турботу про наших ніжинців. Зараз, під час воєнного стону, люди поважного віку, особливо одинокі люди, як ніколи, потребують нашої турботи. Сьогодні ми бачимо успішний приклад міжнародної співпраці між владою, комунальним закладом та урядом Канади», - зауважив міський голова Олександр Кодола.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: