Завантаження ...
banner
banner

Благоустрій Ніжина: спеціалістами КП «ВУКГ» видалено три небезпечні трухляві тополі

Благоустрій Ніжина: спеціалістами КП «ВУКГ» видалено три небезпечні трухляві тополі фото

Проведена робота з благоустрою території на вулиці Набережна-Вороб`ївська, біля берега річки Остер. Спеціалістами КП «ВУКГ» видалено три небезпечні трухляві тополі, які становили потенційну загрозу безпеці громадян та навколишньому середовищу.

Додатково до видалення тополь, було проведено санітарне підрізання крихких гілок ще однієї з тополь, що сприяло запобіганню потенційних аварійних ситуацій.

Окрім цього, велика площа високої трави, яка загрожувала чистоті, естетичному вигляду та порядку в прибережній зоні, була уважно оброблена косарями комунального підприємства.

Завдяки косарям комунального підприємства, на площі 3800 квадратних метрів створена охайна територія, яка запрошує до відпочинку та активного проведення часу на природі.

У рамках робіт з електромонтажу, електрики з дільниці освітлення вулиць міста встановили електричну опору та ліхтар вуличного освітлення біля пішохідного мосту на вулиці Набережна-Вороб`ївська з подальшим підключенням його до лінії вуличного освітлення.

Таки дії забезпечать не тільки безпеку у темну пору доби, але й створять атмосферу, що сприяє затишним вечорам біля берегу Остра.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: