Завантаження ...
banner

Обікрав жителя Чернігівщини на 700 тисяч гривень та втік у Черкаси: поліція затримала зловмисника

Обікрав жителя Чернігівщини на 700 тисяч гривень та втік у Черкаси: поліція затримала зловмисника фото

Прилуцька районна поліція швидко розшукала та затримала у Черкасах чоловіка, якого підозрюють у крадіжці коштів з квартири 60-річного мешканця Прилук. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліція отримала повідомлення про пограбування 16 липня опівдні. Потерпілий розповів правоохоронцям, що зі схованки зникли всі його заощадження – 11 тисяч доларів, 1200 євро та 300 тисяч гривень. Також чоловік додав, що у злочині він підозрює свого знайомого, який гостював у нього напередодні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та кримінальна поліція Прилуцького районного відділу.

Поліцейські зібрали слідову інформацію та інші речові докази. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до злочину причетний 25-річний знайомий потерпілого.

Співробітникам поліції стало відомо, що зловмисник, після вчинення крадіжки, одразу покинув область.

Незабаром поліцейські встановили, що зловмисник перебуває в Черкасах, тож одразу вирушили туди. За підтримки оперативників Черкащини під час затримання зловмисника поліцейські вилучили у його помешканні викрадені гроші.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури розслідує кримінальне провадження, відкрите за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах та в умовах воєнного або надзвичайного стану). За такі дії закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: