Завантаження ...
banner
banner

Свято шахів у Ніжині

17-18 жовтня в нашому стародавньому місті відбувся великий фестиваль шахів. Протягом двох днів 52 шахісти віком від 8 до 76 років із 7 областей України в безкомпромісній та справедливій боротьбі..


17-18 жовтня в нашому стародавньому місті відбувся великий фестиваль шахів. Протягом двох днів 52 шахісти віком від 8 до 76 років із 7 областей України в безкомпромісній та справедливій боротьбі при компетентному та кваліфікованому суддівстві арбітра міжнародної категорії із Києва Товчиги О.Г. змагалися за перемогу.

Змагання проходили в приміщенні ДЮСШШ, який знаходиться при ЗОШ №15. Багаточисленний склад учасників та приїзд авторитетного арбітра зі столиці стали результатом кропіткої та цілеспрямованої роботи голови Федерації шахів міста Ніжина Д.С. Іващенка при допомозі заступника мера нашого міста Баранкова О.Г., голови відділу спорту Глушку П. В. директора ДЮСШШ м. Ніжина Стражника Ю. Б.
 
За результатами фестивалю 1-3 місця розділили майстри з шахів з м. Бровари А. Омеля та С. Гребенок і кандидат в майстри, ніжинець Д. Стеценко. За додатковими показниками переможцем став Артем Омеля. Призами змагань були нагороджені ветеранів шахів, шахістки і наймолодші учасники.
 
Федерація шахів міста дякує за підтримку Баранкову О. Г., за надання спеціальних призів - директору фабрики мякої іграшки "Копиця"  Копиці М. І., а за солодощі - директору ТОВ "Ніжинський хліб" Дмітренко Я. І. та директора ЗОШ № 15 Павлюченко Т.М.
 
Також Федерація шахів Ніжина дякує ректору НДУ Бойку О. Д. та керівнику соціально-гуманітарного Скороход В.І. за співпрацю та розміщення учасників змагань в затишних кімнатах гуртожитків університету.
 
В найближчих планах Федерації шахів Ніжина ще багато турнірів та зустрічей і спостерігаючи за енергійним головою федерації Дмитром Іващенком, немає жодних сумнівів, що вони неодмінно відбудеться.

Чемпіонат з шахів ніжин, нежин чемпіонат з шахматов




Федерація шахів м. Ніжина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: