Завантаження ...
banner
banner

Як пройшов тиждень у Ніжині: штрафи, ДТП, викрадення дорожніх знаків

Як пройшов тиждень у Ніжині: штрафи, ДТП, викрадення дорожніх знаків фото

З 17 по 23 липня співробітниками поліції притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 171 особу на загальну суму в розмірі близько 129 тис. грн. Також було зафіксовано факт крадіжки дорожніх знаків та ДТП, яке спричинило пошкодження газопроводу. Більше інформації - у матеріалі

Про це MYNIZHYN.com повідомили у Ніжинському відділу поліції.

Протягом минулого тижня складено 13 адміністративних матеріалів за вчинення домашнього насилля, з яких 2 складено на кривдників які допустили дане порушення повторно на протязі року (ст. 173-2 КУпАП).

 За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей складено 4 адміністративний матеріал (ст. 184 КУпАП).

Що стосується накладених штрафів то протягом минулого тижня співробітниками поліції притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 171 особу на загальну суму в розмірі близько 129 тис. грн., з яких добровільно сплачено 5 тис. грн.

Раніше ми повідомляли про ДТП, яке сталося 19.07.2023 за участю вантажного автомобіля на перехресті вул. Шевченка та Носівський Шлях, в результаті чого було пошкоджено трубу газопровода. Автомобіль отримав механічні пошкодження. Працівниками аварійної служби було перекрито газопостачання, без газопостачання залишилось близько 2000 споживачів. (Порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 КК України (пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газопроводів).

17.07.2023 по вул. Покровська зареєстровано факт крадіжки  4 дорожніх знаків (КП за ч. 4 ст. 185 ККУ).

До теми:

У Ніжині за тиждень спіймали 11 п'яних водіїв, сталося 9 ДТП

Фото ілюстроване

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: