Завантаження ...
banner

Прикордоння Чернігівщини під надійним захистом чотирилапого пса Дизеля (Фото)

Прикордоння Чернігівщини під надійним захистом чотирилапого пса Дизеля (Фото) фото

Наші захисники воюють зі своїми улюбленцями. Чотирилапі піднімають настрій і виконують надважливу роботу з контролю бойового стресу. Знайомтеся, це – Дизель, який нині у складі однієї з військових бригад виконує бойові завдання на Чернігівщині.

Військові жартома іноді називають його Він Дизель. Пес Дизель теж полюбляє швидку їзду, має хуліганський норов й особливі таланти. Ще не світова зірка, але однозначно – улюбленець і зірка всього дивізіону.

«Я без нього нікуди! Ми з ним пройшли величезний шлях. Дизель буквально виріс у машині, став моїм справжнім напарником, із яким ми об’їздили все Закарпаття і не тільки. Йому в придорожніх кафе навіть їжу спеціально готували, коли знали, що ми їдемо. З початком повномасштабного вторгнення ми з ним волонтерили, доставляли на нашій машині волонтерську допомогу 72-й бригаді, за що його відзначили грамотою в бригаді. Потім разом пішли в ТрО. Дизель вправно ніс варту на блокпостах. А тепер служимо разом у нашій бригаді», – розповідає його хазяїн Віталій.

Дизель пройшов багато гарячих точок на Донецькому напрямку, серед них був і Бахмут. Нині героїчний пес обороняє Чернігівщину. Вже і «броніком» обзавівся, і шевроном, а головне – вірними побратимами.

Фото – 61-ша ОМСб

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: