Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині відбувся відкритий турнір з регбі на честь Олексія Дяговця

На Чернігівщині відбувся відкритий турнір з регбі на честь Олексія Дяговця фото

29 липня у Чернігові, на міському пляжі "Золотий берег", відбувся відкритий турнір з пляжного регбі. Команди змагалися, щоб вшанувати пам’ять президента федерації регбі у Чернігівській області. Олексій Дяговець мав взяти участь у цьому турнірі, він був би капітаном однієї з команд, але 14 липня загинув на Херсонщині під час виконання бойового завдання.

Євгеній Деркач. ФОТО: Суспільне Чернігів

"Спочатку турнір планувався як щорічний турнір міста Чернігова, але, на жаль, напередодні загинув наш багаторічний капітан і президент федерації регбі Олексій Дяговець. Тому, турнір буде присвячений його пам’яті. І всі хлопці знали нашого капітана, нашого президента, як дуже гарну людину, тому всі з радістю відгукнулись і приїхали у Чернігів", — розповів віцепрезидент федерації регбі в області Євгеній Деркач.

Нагадаємо, 20 липня у Чернігові попрощались з військовослужбовцем Олексієм Дяговцем. До служби в армії, Олексій був поліцейським та професійно займався регбі.

"Він постійно брав участь і, безпосередньо, як організатор, і як гравець, капітан команди «Камелот», яку він теж створив. Взагалі, регбі на Чернігівщині — це його заслуга", — розповів член ради федерації регбі України Дмитро Самойленко.

Член ради федерації регбі України Дмитро Самойленко. ФОТО: Суспільне Чернігів

Змагалися за перемогу вісім команд з різних міст України, зокрема, з: Києва, Дніпра, Черкас. В’ячеслав Пилипенко приїхав на гру з Києва. Розповів, як під час одного з матчів познайомився з Олексієм.

"Коли почали працювати в патрульній поліції, на одному турнірі ми зустрілися. Він грав за Чернігів, я грав за "Патруль", за нашу збірну команду управління патрульної міста Києва, там ми вже й познайомилися", — сказав друг та колега Олексія Дяговця В’ячеслав Пилипенко.

В’ячеслав Пилипенко. ФОТО: Суспільне Чернігів

Перше місце у турнірі на честь Олексія Дяговця здобула київська команда "Антарес", а чернігівський "Камелот" виборов п’яте місце.

Нагороди для переможців. ФОТО: Суспільне Чернігів

Детальніше розкажемо у сюжеті:

Джерело: Суспільне Чернігів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: